Om oss

Josefssons Begravningsbyrå

Hos oss på Josefssons Begravningsbyrå tar vi oss tid. Tid för dig och tid för att planera ett sista avsked. Du som besöker oss ska känna värme och personligt engagemang från oss som jobbar här. För oss är mötet med dig det viktigaste.

Efter många år i branschen kan vi det mesta som rör begravningar. Vi vet vad man kan och får göra. Men vi vet också att det är du, som närstående, som vet bäst vad som känns rätt och äkta. Vår roll är att visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF