Om oss

Josefssons Begravningsbyrå

Hos oss på Josefssons Begravningsbyrå tar vi oss tid. Tid för dig och tid för att planera ett sista avsked. Du som besöker oss ska känna värme och personligt engagemang från oss som jobbar här. För oss är mötet med dig det viktigaste.

Efter många år i branschen kan vi det mesta som rör begravningar. Vi vet vad man kan och får göra. Men vi vet också att det är du, som närstående, som vet bäst vad som känns rätt och äkta. Vår roll är att visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF