Välkommen till din
begravningsbyrå i Landsbro

Landsbro

Josefssons Begravningsbyrå Landsbro

Att mista en närstående är en omvälvande händelse och mitt i sorgen är det ofta många praktiska frågor att ta itu med. Det kan vara svårt att veta var du ska börja och vilka alternativ som finns. Därför finns vi här. Vår uppgift är att vägleda och hjälpa dig att både planera och genomföra ett så vackert avsked som möjligt.

0383-144 40
Om oss

Om oss på Josefssons Begravningsbyrå Landsbro

Tryggt och värdigt. Så vill vi att det ska kännas när du kommer till oss. På Josefssons Begravningsbyrå Landsbro hjälper vi dig att skapa ett ljust och vackert minne över den som dött.

Vi på Josefssons Begravningsbyrå Landsbro är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Hos oss kan du få hjälp och stöd med till exempel familjejuridik, dödsannonser, blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstund.

Det vi tycker är allra viktigast är att bemöta dig som kund med värdighet. Hos oss ska alla känna att de blir sedda och hörda – och få hjälpen att skapa ett personligt avsked. Varje människa är unik och så även varje begravning. Vårt mål är att begravningen blir ett ljust och vackert minne över den som dött.

Vi är en filial till Josefssons Begravningsbyrå i Sävsjö och har öppet en eftermiddag i veckan.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.